top of page

Jumbos Pumpkin Patch Group

Public·524 members

Sakin bir akşam çevrimiçi eğlence

Bazen akşamları bir şeyler yapma isteği duyuyorum, ama film veya oyun değil—biraz sürpriz içeren, hoş bir risk unsuru barındıran etkileşimli bir eğlence istiyorum. Gereksiz bir baskı olmadan, sadece akşamı biraz daha ilginç hale getirmek için. Birçok seçeneğe baktım, ama dikkatimi çeken değerli bir şey bulamadım. Eğer aşırıya kaçmadan dahil olabileceğim benzer siteler için önerileriniz varsa, çok minnettar olurum.

6 Views
Barry Goldberg
Barry Goldberg
Dec 12, 2025

Bazen uzun bir günün ardından, düşüncelerimin nihayet berraklaşabilmesi için daha az yorucu bir şeyle rahatlamak istiyorum. Kendime küçük bir ritüel buldum: Çayımı yapıyorum, dizüstü bilgisayarımı açıyorum ve acele etmenin değil, ilgi çekici bir sürece dahil olmanın önemli olduğu bir dünyaya kaçıyorum. Son zamanlarda bir platform denedim ve dürüst olmak gerekirse, hoş bir sürpriz oldu; kullanışlı, sakin ve gereksiz gürültüden arındırılmış. bizbet apk adresini ilk ziyaret ettiğimde, uzun süre kalacağımı bile düşünmemiştim, ancak atmosfer akşamları tam da ihtiyacım olan şeymiş. Şimdi, haftada birkaç kez kendime rahatlama, gevşeme, dinamik bir aktivite seçme ve sadece meşgul olma hissinin tadını çıkarma izni veriyorum. Bu, yeniden odaklanmama yardımcı olan iyi bir alışkanlık haline geldi.

Jumbos Pumpkin Patch

September 20th- October 31st

Daily 10am - 6pm

6521 Holter Rd.

Middletown, MD 21769

ct2.png
  • Facebook
  • Instagram

© 2023 by Huffer Family Farm
Powered and secured by Wix

bottom of page