top of page

Jumbos Pumpkin Patch Group

Public·432 members

25 Union – жіночий одяг із характером

Я вперше дізналася про 25 Union, коли збиралася у відпустку на море. У шафі були якісь старі сарафани, але нічого такого, щоб виглядати стильно й при цьому відчувати комфорт на пляжі. Почала шукати варіанти, і натрапила на цей бренд із Харкова. Спершу думала, що в інтернеті замовляти ризиковано, бо вже не раз отримувала «сюрпризи» зовсім не такі, як на фото. Але вирішила ризикнути, бо дуже сподобалася одна легка сукня у вільному крої. І не помилилася – вона виявилася реально якісною, тканина приємна до тіла, і що важливо – не липне до шкіри в спеку. На відпочинку я отримала стільки компліментів, що навіть не очікувала.

9 Views
th bes
th bes
Sep 21, 2025

У мене був схожий досвід, тільки я шукала не для відпочинку, а для прогулянок містом у спеку. Мені завжди складно знайти речі, які поєднують і зручність, і стиль, бо зазвичай щось або гарне, або практичне. Тому коли я відкрила сторінку https://25union.com.ua/katalog/platya/pljazhni-sukni/, мене реально здивувало, що там є пляжні сукні, які можна носити не тільки на морі, а й у місті. Я обрала модель із довгим рукавом, бо шкіра чутлива до сонця, і залишилася задоволена на всі сто. Після кількох прань сукня виглядає так само, колір не зник, форма тримається. Ще плюс – вони не виглядають однаково, як у мас-маркеті, є якась індивідуальність у фасонах. Я помітила, що одяг цього бренду добре комбінується з різним взуттям: ті ж самі пляжні сукні я носила і з сандалями, і з білими кросівками – зовсім інший образ виходить. Моя порада – брати нейтральні кольори, щоб можна було поєднувати з аксесуарами, тоді виглядатиме по-різному кожен раз. А ще варто не тягнути із замовленням, бо популярні моделі швидко розкуповують.

Jumbos Pumpkin Patch

September 20th- October 31st

Daily 10am - 6pm

6521 Holter Rd.

Middletown, MD 21769

ct2.png
  • Facebook
  • Instagram

© 2023 by Huffer Family Farm
Powered and secured by Wix

bottom of page